Instalare forma biscuiti spritati.
05.12.2011 / 15:18
Citeaza
M-ar putea ajuta cineva cu imagini care sa descrie pasii pt instalarea unei forme de biscuiti spritati la masina de tocat? :)
05.12.2011 / 23:22
CiteazaIonutza a spus:
M-ar putea ajuta cineva cu imagini care sa descrie pasii pt instalarea unei forme de biscuiti spritati la masina de tocat? :)
din cate-mi aduc aminte, se scoate sita (aia cu gaurele prin care trece carnea), se lasa doar ruloul de fier din interior (ala spiralat), se pune forma (fara rigla cu modele), apoi suportul care tine sita (ala cu filet - acum trebuie sa tina forma), infiletezi si bagi inapoi rigla aia cu modele.
Spor la treaba!
06.12.2011 / 15:43
Citeazagaby_d a spus:
din cate-mi aduc aminte, se scoate sita (aia cu gaurele prin care trece carnea), se lasa doar ruloul de fier din interior (ala spiralat), se pune forma (fara rigla cu modele), apoi suportul care tine sita (ala cu filet - acum trebuie sa tina forma), infiletezi si bagi inapoi rigla aia cu modele. Spor la treaba!
Multumesc frumos de reply :) asa mam gandit si eu sa fac dar forma nu sta fixa si varful tamburului e cam aproape de gaura formei :P...sau asa trebuie sa fie?:))
>:D< :* :*
06.12.2011 / 23:37
Citeaza
mpai...nu prea inteleg exact cum e, dar tu incearca sa bagi aluat si sa faci biscuiti si vezi ce iese.
06.12.2011 / 23:38
Citeaza
"varful tamburului e cam aproape de gaura formei :P."
mda..interesanta exprimare ..