buna ziua
26.05.2011 / 15:35
Citeaza
am pus si eu 1 intrebare,, sper sa primesc si eu raspuns. pentru bucatars,, SE POT FACE SPAGHETE CU SOSURI CE NU SUFERA PRAJELI?? ajutati-ma . VA MULTUMESC ANTICIPAT.astp si eu cateva retete
26.05.2011 / 15:58
Citeaza
sunt pe fuga sa caut linkuri,dar imi vine in minte pesto,pe care il poti face si cu spanac si daca vrei si carne,incerci niste carne la gratar sau la cuptor.
26.05.2011 / 16:00
Citeaza
Aproape orice reteta o poti adapta nevoilor si gusturilor tale.Poti sa inabusesti in apa ce este de calit ,iar cand termini sosul ,dupa ce stingi focul poti adauga un pic de ulei.Spor la gatit.
26.05.2011 / 16:05
Citeazabrunetzica a spus:
am pus si eu 1 intrebare,, sper sa primesc si eu raspuns. pentru bucatars,, SE POT FACE SPAGHETE CU SOSURI CE NU SUFERA PRAJELI?? ajutati-ma . VA MULTUMESC ANTICIPAT.astp si eu cateva retete
eu la spaghetele bologneze pun peste carnea tocata ceapa,putin usturoi,morcovul,tija de telina,ardei gras,apa,las sa fiarba,cand e carnea fiarta, pun rosiile si vin alb+rosu las sa fiarba pana scade cat e nevoie si mai pui condimente de care doresti....succes
27.05.2011 / 07:09
Citeazakamy a spus:
eu la spaghetele bologneze pun peste carnea tocata ceapa,putin usturoi,morcovul,tija de telina,ardei gras,apa,las sa fiarba,cand e carnea fiarta, pun rosiile si vin alb+rosu las sa fiarba pana scade cat e nevoie si mai pui condimente de care doresti....succes
MULTUMESC MULT NU MA ASTP L 1 RSP PROMT..MULTUMESC ANTICIPAT.. SI AM SA VA URMARESC SITE-UL,,AM VZ CA SI DE PE FACEBOOK POT.SI AM SA INCERC TOATE VARIANTELE ,RETZETELE VOASTRE,,O ZI MINUNATA BUCATARS.RO.