carne de vita
03.12.2010 / 22:46
Citeaza
buna fetelor vroiam sa va intreb despre carnea de vita vreau o reteta in care sa-mi iasa carnea frageda,am mai facut dar mi-a iesit uscata si de aia ma gandeam daca stiti vreo reteta buna va multumesc
05.12.2010 / 18:15
Ca sa-ti iasa carnea de vita frageda, trebuie sa fie o carne buna. Daca e de vaca batrana, orice i-ai face tot tare e. Mai bine cumperi carne de vitel.
Mie nu-mi place sa fac friptura din vita, tocmai din cauza asta. Dar iti pot recomanda niste mancaruri foarte bune in care vita se fierbe:
http://brindusascheaua.blogspot.com/2010/01/beef-bourguignon.html
http://brindusascheaua.blogspot.com/2010/05/pulpa-de-vita-brezata-in-vin-rosu-cu.html
http://brindusascheaua.blogspot.com/2010/03/carbonnades-la-flamande-vita-si-ceapa.html
Sper sa-ti fie de folos.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 09.12.2010 21:41:12
09.12.2010 / 18:20
Citeaza
Buna,
Asi vrea sa-ti sugerez ca atunci cand cumperi carne de vita(vitel) sa soliciti macelarului sa-ti dea "vrabioara ". O sa constati pe data ca ai facut o alegere perfecta!