tocana de legume
07.10.2010 / 17:22
Citeaza
stiti voi fetelor o reteta buna de tocana cu legume vrau sa fac asa pt cina nu pentru iarna in cantitate mai mica unde am cautat am gasit mai mult retete pt cantitate mare pt iarna mie imi placea cea care o cumparam in borcan demult cand eram mica as vrea sa o reusesc asa
07.10.2010 / 19:54
lacrimioara a spus:
stiti voi fetelor o reteta buna de tocana cu legume vrau sa fac asa pt cina nu pentru iarna in cantitate mai mica unde am cautat am gasit mai mult retete pt cantitate mare pt iarna mie imi placea cea care o cumparam in borcan demult cand eram mica as vrea sa o reusesc asa
Uite, am eu una aici pe care ..normal ca ti-o recomand
se pastreaza foarte, foarte bine, inca am de anul trecut ca am facut mai multe portii
poti reduce cantitatile dupa cat vrei sa faci.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 07.10.2010 19:54:43
07.10.2010 / 20:57
Citeazalacrimioara a spus:
eu iti recomand reteta asta... http://www.bucataras.ro/retete/10812/tocana-de-legume.html
este extrem de gustoasa... daca vrei sa faci mai putin, reduci din ingrediente...
spor la treaba!