Sos de smantana cu usturoi ... prea iute
22.09.2010 / 19:40
Citeaza
Salutare si bine v-am gasit!
Astazi am fost din nou bucatar de serviciu si am incercat, din nou, un sos de smantana cu usturoi. Problema este ca imi iese prea iute. Ce pot folosi pentru "a stinge" taria usturoiului?
Multam!
22.09.2010 / 20:01
cocoalex a spus:
Salutare si bine v-am gasit! Astazi am fost din nou bucatar de serviciu si am incercat, din nou, un sos de smantana cu usturoi. Problema este ca imi iese prea iute. Ce pot folosi pentru "a stinge" taria usturoiului? Multam!
Buna seara!
zahar.
incearca intai cu o jumatate de lingurita, apoi..daca mai trebuie (desi sper sa nu) mai pune o jumatate.
Eu pun intotdeauna in sosurile cu usturoi, chiar daca nu-s neaparat cu smantana
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 22.09.2010 20:02:10