modules/forum/post.tpl

Sos de smantana cu usturoi ... prea iute

22.09.2010 / 19:40

Nick: cocoalex
Bucataras incepator
Bucataras din: 22.09.2010
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Salutare si bine v-am gasit! 

Astazi am fost din nou bucatar de serviciu si am incercat, din nou, un sos de smantana cu usturoi. Problema este ca imi iese prea iute. Ce pot folosi pentru "a stinge" taria usturoiului? 

Multam!

Citeaza

22.09.2010 / 20:01

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

cocoalex a spus:

Salutare si bine v-am gasit!  Astazi am fost din nou bucatar de serviciu si am incercat, din nou, un sos de smantana cu usturoi. Problema este ca imi iese prea iute. Ce pot folosi pentru "a stinge" taria usturoiului?  Multam!

Buna seara!

zahar.

incearca intai cu o jumatate de lingurita, apoi..daca mai trebuie (desi sper sa nu) mai pune o jumatate.

Eu pun intotdeauna in sosurile  cu usturoi, chiar daca nu-s neaparat cu smantana

Acest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 22.09.2010 20:02:10

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]