Forme silicon
21.09.2010 / 22:28
Citeaza
Fetelor, eu nu am folosit niciodata forme de silicon.Cum se poate face parji sau torturi cu ele? Am vazut si la noi la Dej dar habar nu am cum se folosesc.
22.09.2010 / 07:53
Citeazalili a spus:
Fetelor, eu nu am folosit niciodata forme de silicon.Cum se poate face parji sau torturi cu ele? Am vazut si la noi la Dej dar habar nu am cum se folosesc.
Nici eu nu am, dar am inteles ca se folosesc ca si cele clasice, rezista foarte bine la temperatura cuptorului si nu se deformeaza. Mai multe pot spune fetele care si-ai achizitionat astfel de forme din camara bucatarasului
22.09.2010 / 09:36
CiteazaIna a spus:
Nici eu nu am, dar am inteles ca se folosesc ca si cele clasice, rezista foarte bine la temperatura cuptorului si nu se deformeaza. Mai multe pot spune fetele care si-ai achizitionat astfel de forme din camara bucatarasului
ina, po' sa zic eu?
le-am bagat in cuptor si dupa un minut le-am scosc-am zis ca daca se topesc, apoi le-am bagat inapoi, s-am zis: daca se topesc, ce?
sunt foarte faine, nu se prinde, se spala usor si se coace minunat in ele.
vi le recomand
25.09.2010 / 21:55
Citeazagaby_d a spus:
lili, se folosesc exact ca orice tava normala
Gabi, Ina Multumesc de raspuns.Atunci o sa imi cumpar si eu.
Recomandari pentru tine si casa ta
26.09.2010 / 00:18
Citeaza
foarte bune formele de silicon si eu am cateva ,incerc sa iau ce gasesc dar prin magazine nu am vz decat la decorix mie imi aduce cineva de la o firma si mi se par cam piperate preturile ce-i drept foarte bune merita bani ,dar poate stiti voi pe undeva mai ieftine ,as avea nevoie de o forma de silicon masinuta ,penru baietelul meu alexandru ,poate ma puteti ajuta va rog frumos in noiembrie e ziua lui
26.09.2010 / 21:23
Citeaza
jolygina eu am vazut la un magazin chinezesc si nu erau scumpe doar 10 ron.Sper sa fie si bune.Acolo am vazut si marfuri de calitate.
29.09.2010 / 12:41
Citeaza
multumesc fetelor de raspuns daca vede-ti pe undeva anuntatima si pe mine cum se numeste mag ca sa merg sa-mi iau am cateva dar pana in noiembrie vreau sa-mi iau o forma pentru baietelul meu de masinuta ,trenulet avion ceva de genu asta am vz ceva pe lumeabasmelor exact ce vreau eu dar nu din silicon o forma masinuta cea din the cars (asta o vreau mai exact)
va puic mult si multumesc de raspunsuri sunte-ti foarte dulci
29.09.2010 / 21:51
Citeazajolygina a spus:
masinuta ai vz sau ceva forme pentru baietei
nu am vazut decat forme pt tort si pt briose
01.10.2010 / 14:32
Citeazajolygina a spus:
foarte bune formele de silicon si eu am cateva ,incerc sa iau ce gasesc dar prin magazine nu am vz decat la decorix mie imi aduce cineva de la o firma si mi se par cam piperate preturile ce-i drept foarte bune merita bani ,dar poate stiti voi pe undeva mai ieftine ,as avea nevoie de o forma de silicon masinuta ,penru baietelul meu alexandru ,poate ma puteti ajuta va rog frumos in noiembrie e ziua lui
Masinuta o poti "construi" din blat copt in tava dreptunghiulara. Vei avea o masinuta 3D pe care o imbraci in frisca pe care o colorezi cum vrei. Mie asta mi se pare varianta cea mai usoara. Si efectul va fi cu siguranta: "wauuuu..."
Cu o tava in forma de masina vei avea mai mult de lucru. Dupa ce o coci, trebuie sa faci cumva sa scoti in evidenta fiecare detaliu, gen roti, faruri etc...Plus ca o folosesti doar de cateva ori, daca nu chiar o data. Ca la urmatoarea aniversare o sa vrea altceva.
Nu vreau sa te descurajez, Doamne fereste! Dar eu is mai practica asa...ca sa nu zic zgarcita.
03.10.2010 / 02:08
Citeaza
mersi frumos miha ,i-am facut dar era si printre primele mele torturi ,si cautand eu asa pe net tort masinute a zis ca vrea una anume ,din the cars (cam pretentios al meu baiat)dar a iesit ceva ,acum sa vedem ce vrea cad face 4 ani
03.10.2010 / 13:29
Citeaza
In 2008, la aniversarea de 4 anisori ai lui Robert, i l-am facut pe Bucsa, din The Cars. M-am conformat cererii. A iesit cat de cat apropiat de realitate, iar copilasii au fost incantati.
http://good-times.webshots.com/photo/2687262770088512827CgGwBX
Nu pot sa pun poza, asa ca am pus link-ul.
04.10.2010 / 22:52
Citeaza
superb tortu ,si noi suntem tot fani bucsa ,avem toate masinutele posibile din the cars ,acum o sa am o macheta de ziua lui ,sper sa reusec