amnevoie de un sfat
11.09.2010 / 21:00
Nick: luminita20_2006Scrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.05.2009
Retete: 398
Citeaza
Am niste vanata adusa de la mama...a fost coapta, si am pus-o in borcan sa o temin acasa, a stat o zi la frigider cu un pic de sare iodata in borcan, azi am pus sa o fac dar parca fierbe, la gust nu e acra, ce sa fac , mai este buna de ceva?
11.09.2010 / 21:18
Citeaza
pai dak fierbe nu cred k mai e buna...dupa c o pui la borcane sa nu inceapa sa fermenteze
12.09.2010 / 10:52
Nick: luminita20_2006Scrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.05.2009
Retete: 398
Citeaza
nu era pentru iarna nu e multa era asa de pofta...ma gandeam eu ca nu mai e de salvat
13.09.2010 / 19:24
Citeazaluminita20_2006 a spus:
Am niste vanata adusa de la mama...a fost coapta, si am pus-o in borcan sa o temin acasa, a stat o zi la frigider cu un pic de sare iodata in borcan, azi am pus sa o fac dar parca fierbe, la gust nu e acra, ce sa fac , mai este buna de ceva?
incearca s-o pui in apa rece si vezi ce se-ntampla....