modules/forum/post.tpl

vasele de lut

09.06.2010 / 11:46

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

miha a spus:

Si mie imi vine sa strig in gura mare: "sa impuste careva papagalul acesta'

si vine inteleptul Sauron si zice: "Plang, dar mama-i vinovata/Ca tot spune ca-i pacat/Ce, nu stii? a plans odata/Pentru-o pasare-mpuscata/Si pe tata l-a certat/Ca spunea ca nu-i pacat.../Daca spune tata, poate/Ca-i asa cum spune, dar/Bine-ar fi,  Miha, dar poate/Pasarelele-mpuscate/Ar putea sa-nvie iar...)))

Acest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 09.06.2010 11:47:44

Citeaza

09.06.2010 / 13:02

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

gaby_d a spus:

si vine inteleptul Sauron si zice: " Plang, dar mama-i vinovata/Ca tot spune ca-i pacat/Ce, nu stii? a plans odata/Pentru-o pasare-mpuscata/Si pe tata l-a certat/Ca spunea ca nu-i pacat.../Daca spune tata, poate/Ca-i asa cum spune, dar/Bine-ar fi,  Miha, dar poate/Pasarelele-mpuscate/Ar putea sa-nvie iar... )))

Citeaza

10.06.2010 / 18:29

Nick: anomisana
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.06.2010
Retete: 89
Scrie-i mesaj privat

Iarta-ma Anca, nu ti-am vazut mesajul pana azi. Iti multumesc si tie.

Citeaza

12.06.2010 / 15:42

Nick: Bunica
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 18.12.2008
Retete: 687
Scrie-i mesaj privat

miha a spus:

Si mie imi vine sa strig in gura mare: "sa impuste careva papagalul acesta'

 anomisana, pune apa cu putina grasime in vas si in capac si baga-l la cuptor la foc potrivit cam o ora. Apoi il speli cu apa calda.Asa cum ti-a spus ela ,inainte de folosire sa-l tii plin cu apa rece 15 minute.

Citeaza

13.06.2010 / 08:28

Nick: anomisana
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.06.2010
Retete: 89
Scrie-i mesaj privat

Multumesc din suftet bunica.

Citeaza

29.06.2010 / 10:21

Nick: vanilla
Bucataras incepator
Bucataras din: 29.06.2010
Retete: 27
Scrie-i mesaj privat

Sunt si eu mare fana cu vasele de lut!!! Eu inainte de  prima folosire, i-am dat un clocot cu apa curata!!!

Citeaza

11.02.2011 / 14:35

Nick: elena1988
Bucataras incepator
Bucataras din: 27.10.2010
Retete: 135
Scrie-i mesaj privat

anomisana a spus:

Cred ca am gresit ca nu l-am tinut in apa fierbinte. Acum vad la tine ca se spala cu apa sarata. Eu l-am spalat cu apa si detergent, evident fara sare. As mai face o incercare, poate de data asta imi iese si mncarea buna, nu numai ochii din cap de nervi ca am ratat-o. Daca nu as fi mancat niciodata bunatati gatite in astfel de vase, nu as mai fi asa inebunita sa pot prepara si eu asa ceva. Dar cand gusti ceva si iti place, normal ca mai vrei. Multumesc Ela pentru sfat si pentru link.

Vasele de lut sau pamant cum ii se mai spune, nu se spala cu detergent de vase, se spala doar cu apa calda, atunci cand cumperi vasul iti da si o foaie mica in care iti zice cum sa intretii vasul de lut, eu am facut de nenumarate ori in el preparate si nu am simtit gust de pamant, doar dupa ce il speli si s-a uscat poate mirosii a pamant, dar daca ii pui in el crengute de busuioc sau cimbru, nu mai miroase absolut deloc si inainte de al folosi bagal in apa cam 20 de minute sau cat mai mult chiar si 1 ora, nu conteaza poate sa fie si apa calda sau rece,  sa nu uiti sal pui in apa de fiecare data, altfel vasul se va crapa, si nu mai ai ce sa faci cu el.

Acest mesaj a fost modificat de elena1988
Ultima editare: 11.02.2011 14:37:09

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]