modules/forum/post.tpl

vasele de lut

02.06.2010 / 22:18

Nick: anomisana
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.06.2010
Retete: 89
Scrie-i mesaj privat

Am primit si eu in dar un vas de lut (pe care mi-l doream foarte mult), cu instructiunea ca atunci cand il voi folosi sa-l tin in apa rece. Am facut acest lucru, dupa care am preparat niste pui cu legume. Problema a aparut in momentul in care ne-am asezat la masa, cand am constatat ca mancarea are gust de pamant. Va rog sa-mi spuneti unde am gresit. Sunt disperata, si imi doresc sa folosesc acest vas. Este din acela ca o tava, cu capac. Va multumesc.

Citeaza

02.06.2010 / 22:59

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

anomisana a spus:

Am primit si eu in dar un vas de lut (pe care mi-l doream foarte mult), cu instructiunea ca atunci cand il voi folosi sa-l tin in apa rece. Am facut acest lucru, dupa care am preparat niste pui cu legume. Problema a aparut in momentul in care ne-am asezat la masa, cand am constatat ca mancarea are gust de pamant. Va rog sa-mi spuneti unde am gresit. Sunt disperata, si imi doresc sa folosesc acest vas. Este din acela ca o tava, cu capac. Va multumesc.

aici am scris  cum se foloseste vasul roman,eu nu am  simtit deloc gust de pamantwww.bucataras.ro/retete/5210/pranzul-in-vas-roman.html

Acest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 02.06.2010 23:01:25

Citeaza

02.06.2010 / 23:31

Nick: anomisana
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.06.2010
Retete: 89
Scrie-i mesaj privat

Cred ca am gresit ca nu l-am tinut in apa fierbinte. Acum vad la tine ca se spala cu apa sarata. Eu l-am spalat cu apa si detergent, evident fara sare. As mai face o incercare, poate de data asta imi iese si mncarea buna, nu numai ochii din cap de nervi ca am ratat-o. Daca nu as fi mancat niciodata bunatati gatite in astfel de vase, nu as mai fi asa inebunita sa pot prepara si eu asa ceva. Dar cand gusti ceva si iti place, normal ca mai vrei. Multumesc Ela pentru sfat si pentru link.

Acest mesaj a fost modificat de anomisana
Ultima editare: 02.06.2010 23:36:04

Citeaza

02.06.2010 / 23:39

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

anomisana a spus:

Cred ca am gresit ca nu l-am tinut in apa fierbinte. Acum vad la tine ca se spala cu apa sarata. Eu l-am spalat cu apa si detergent, evident fara sare. As mai face o incercare, poate de data asta imi iese si mncarea buna, nu numai ochii din cap de nervi ca am ratat-o. Daca nu as fi mancat niciodata bunatati gatite in astfel de vase, nu as mai fi asa inebunita sa pot prepara si eu asa ceva. Dar cand gusti ceva si iti place, normal ca mai vrei. Multumesc Ela pentru sfat si pentru link.

doar prima data il ti in apa fierbinte,apoi cand il folosesti,de fiecare data il lasi in apa rece si imediat dupa ce ai facut mancarea,scoate-o din vas,sa nu ramana mirosul mancarii in el,apoi eu il umplu cu apa fierbinte si cu un pumn de sare si las cateva minute,apoi dau cu buretele pe el,cu apa inca in vas,nu folosi detergent deloc

Acest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 02.06.2010 23:40:30

Citeaza

03.06.2010 / 12:34

Nick: anomisana
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.06.2010
Retete: 89
Scrie-i mesaj privat

Multumesc pentru sfaturi. Sper ca nu am stricat vasul spalandu-l cu detergent de vase. L-am folosit doar o data, si mi l-am dorit foarte mult. In plus, stiu ca nu este ieftin, iar cine mi l-a facut cadou a facut un sacrificiu.

Citeaza

03.06.2010 / 13:09

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

anomisana a spus:

Multumesc pentru sfaturi. Sper ca nu am stricat vasul spalandu-l cu detergent de vase. L-am folosit doar o data, si mi l-am dorit foarte mult. In plus, stiu ca nu este ieftin, iar cine mi l-a facut cadou a facut un sacrificiu.

nu l-ai stricat,e in regula,da,e foarte scump,eu am dat aproape 80lei pe unul si pe altul 40

Citeaza

03.06.2010 / 19:12

Nick: rivka
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.08.2009
Retete: 130
Scrie-i mesaj privat

pai 40 lei e 10 euro nu? :-s, pai 40 lei e 4 pachete de tigari :-s sau ma inseala pe mine simturile ?????? dublu 8 pachete de tigari , cam atat fumeaza in medie un liceean in 7 zile ...sau calculez eu aiurea, se poate, mie sincer nu mi se pare asa scump??? este totusi un vas care il folosesti ani si ani daca nu-l scapi pe jos sa-l spargi.:-s

Acest mesaj a fost modificat de rivka
Ultima editare: 03.06.2010 19:32:15

Citeaza

04.06.2010 / 11:41

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

rivka a spus:

pai 40 lei e 10 euro nu? :-s, pai 40 lei e 4 pachete de tigari :-s sau ma inseala pe mine simturile ?????? dublu 8 pachete de tigari , cam atat fumeaza in medie un liceean in 7 zile ...sau calculez eu aiurea, se poate, mie sincer nu mi se pare asa scump??? este totusi un vas care il folosesti ani si ani daca nu-l scapi pe jos sa-l spargi.:-s

 eu consider ca este scump pt ca in romania stiu oameni care mor de foame,nu au bani nici pt paine,dar sa aiba ce pune in vas daca totusi reusesc sa il achizitioneze,nu au nici vase de alea de email mai noi

Citeaza

04.06.2010 / 11:55

Nick: anomisana
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.06.2010
Retete: 89
Scrie-i mesaj privat

rivka a spus:

pai 40 lei e 10 euro nu? :-s, pai 40 lei e 4 pachete de tigari :-s sau ma inseala pe mine simturile ?????? dublu 8 pachete de tigari , cam atat fumeaza in medie un liceean in 7 zile ...sau calculez eu aiurea, se poate, mie sincer nu mi se pare asa scump??? este totusi un vas care il folosesti ani si ani daca nu-l scapi pe jos sa-l spargi.:-s

Nu stiu ce salariu are Rivka de i se pare ieftin 40 lei, dar eu castig 650 lei pe luna, ceea ce inseamna sub 30 lei ziua de munca. Chiar daca folosesc vasul ani de zile, tot mi se pare mare pretul. Mi-am dorit foarte mult acest vas si nu l-am putut cumpara, dar Dumnezeu a fost bun cu mine si a facut posibil sa-l primesc in dar. Pentru asta sunt recunoscatoare si vreau sa invat sa-l folosesc corect. Inca o data, multumesc Ela pentru sfaturi.

Citeaza

04.06.2010 / 12:09

Nick: rivka
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.08.2009
Retete: 130
Scrie-i mesaj privat

anomis draga nu am avut intentia sa te supar.

nu am tastat niciunde ca mi se pare ieftin! !!(am tastat ca nu mi se pare scump-si asta am si raportat la pretul tigarilor ca un exemplu )si nici nu era nevoie sa comunici pe site cat castigi tu pe luna,sper ca nu te astepti sa-ti comunic aici pe site ce venituri am eu :-s, sa-l folosesti sanatoasa. si sa ai ce pune in el iti doresc.

cred ca e o neintelegere la mijloc sau fiecare citeste ce doreste.in alta ordine de idei nici eu nu am vase de astea. :) asta asa ca o paranteza....

ela aia de mor de foame baga sigur inainte sa-si dea duhu un pachet de tigari...de stres.(sper ca stii de gluma).

Acest mesaj a fost modificat de rivka
Ultima editare: 04.06.2010 13:54:24

Citeaza

07.06.2010 / 18:36

Nick: anomisana
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.06.2010
Retete: 89
Scrie-i mesaj privat

Dragele mele, eu zic sa ne rezumam la gatit, pentru ca este cel mai sanatos. Dorinta mea pe acest subiect mi-a fost indeplinita de Ela, careia ii multumesc inca o data. Te voi tine la curent cu urmatoarea incercare de utilizare a vasului minune.  Rivka, multumesc pentru ca m-ai botezat.

Acest mesaj a fost modificat de anomisana
Ultima editare: 07.06.2010 18:37:41

Citeaza

07.06.2010 / 19:55

Nick: ANCA
Bucataras incepator
Bucataras din: 29.12.2008
Retete: 112
Scrie-i mesaj privat

si eu ti-am raspuns despre vaul de lut aici  www.bucataras.ro/retete/6617/orez-integral-cu-gaina-in-vas-de-lut.html

PS: nu mai suport papagalul asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aloooo, Supremuuuuuu', fa ceva!!!!!!!!!!!!

Acest mesaj a fost modificat de ANCA
Ultima editare: 07.06.2010 19:56:25

Citeaza

08.06.2010 / 00:09

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

anomisana a spus:

Dragele mele, eu zic sa ne rezumam la gatit, pentru ca este cel mai sanatos. Dorinta mea pe acest subiect mi-a fost indeplinita de Ela, careia ii multumesc inca o data. Te voi tine la curent cu urmatoarea incercare de utilizare a vasului minune.  Rivka, multumesc pentru ca m-ai botezat.

astept

Citeaza

08.06.2010 / 22:19

Nick: crisad
Bucataras incepator
Bucataras din: 27.08.2009
Retete: 28
Scrie-i mesaj privat

ANCA a spus:

si eu ti-am raspuns despre vaul de lut aici  www.bucataras.ro/retete/6617/orez-integral-cu-gaina-in-vas-de-lut.html PS: nu mai suport papagalul asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aloooo, Supremuuuuuu', fa ceva!!!!!!!!!!!!

nici eu nu-l mai suport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acest mesaj a fost modificat de crisad
Ultima editare: 08.06.2010 22:20:39

Citeaza

09.06.2010 / 11:19

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

ANCA a spus:

si eu ti-am raspuns despre vaul de lut aici  www.bucataras.ro/retete/6617/orez-integral-cu-gaina-in-vas-de-lut.html PS: nu mai suport papagalul asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aloooo, Supremuuuuuu', fa ceva!!!!!!!!!!!!

Si mie imi vine sa strig in gura mare: "sa impuste careva papagalul acesta'

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]