Caut o reţetă
09.05.2010 / 02:14
Citeaza
Caut o reţetă de plăcintă cu brînză cum se vindea pri anii 75-80 la anumite restaurante express. Se vindea la greutate, se făcea într-o tavă rotundă, foetaj subţire şi se tăia ca şi pizza. Dacă ştie cineva vă rog să-mi scrie-ţi. Mulţumesc anticipat.
Valentin
09.05.2010 / 09:24
Citeazavalentin a spus:
Caut o reţetă de plăcintă cu brînză cum se vindea pri anii 75-80 la anumite restaurante express. Se vindea la greutate, se făcea într-o tavă rotundă, foetaj subţire şi se tăia ca şi pizza. Dacă ştie cineva vă rog să-mi scrie-ţi. Mulţumesc anticipat. Valentin
Ca sa-ti iasa ca aia, trebuie sa ai si cuptor de placintarie. Am cunostinte in domeniu carora nu le ies retetele acasa ca la serviciu, pentru ca nu au cuptoare similare. ( si tot ele le prepara...)
09.05.2010 / 16:08
CiteazaIna a spus:
Ca sa-ti iasa ca aia, trebuie sa ai si cuptor de placintarie. Am cunostinte in domeniu carora nu le ies retetele acasa ca la serviciu, pentru ca nu au cuptoare similare. ( si tot ele le prepara...)
Mi-ai facut pofta si-am facut o placinta cu branza . Zilele urmatoare am sa o postez pe pagina mea, azi nu am timp. Aluatul e in genul celor ce le luam pe vremuri, la kilogram
23.05.2010 / 19:38
CiteazaIna a spus:
Mi-ai facut pofta si-am facut o placinta cu branza . Zilele urmatoare am sa o postez pe pagina mea, azi nu am timp. Aluatul e in genul celor ce le luam pe vremuri, la kilogram
M-am tinut de cuvant, am pus reteta