modules/forum/post.tpl

Caut o reţetă

09.05.2010 / 02:14

Nick: valentin
Bucataras incepator
Bucataras din: 09.05.2010
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Caut o reţetă de plăcintă cu brînză cum se vindea pri anii 75-80 la anumite restaurante express. Se vindea la greutate, se făcea într-o tavă rotundă, foetaj subţire şi se tăia ca şi pizza. Dacă ştie cineva vă rog să-mi scrie-ţi. Mulţumesc anticipat.  

Valentin

Citeaza

09.05.2010 / 09:24

Nick: Ina
Bucataras Chef
Bucataras din: 09.04.2010
Retete: 579
Scrie-i mesaj privat

valentin a spus:

Caut o reţetă de plăcintă cu brînză cum se vindea pri anii 75-80 la anumite restaurante express. Se vindea la greutate, se făcea într-o tavă rotundă, foetaj subţire şi se tăia ca şi pizza. Dacă ştie cineva vă rog să-mi scrie-ţi. Mulţumesc anticipat.                                                                                                     Valentin

Ca sa-ti iasa ca aia, trebuie sa ai si cuptor de placintarie. Am cunostinte in domeniu carora nu le ies retetele acasa ca la serviciu, pentru ca nu au cuptoare similare. ( si tot ele le prepara...)

Citeaza

09.05.2010 / 16:08

Bucataras Chef
Scrie-i mesaj privat

Ina a spus:

Ca sa-ti iasa ca aia, trebuie sa ai si cuptor de placintarie. Am cunostinte in domeniu carora nu le ies retetele acasa ca la serviciu, pentru ca nu au cuptoare similare. ( si tot ele le prepara...)

Mi-ai facut pofta si-am facut o placinta cu branza . Zilele urmatoare am sa o postez pe pagina mea, azi nu am timp. Aluatul e in genul celor ce le luam pe vremuri, la kilogram

Citeaza

23.05.2010 / 19:38

Bucataras Chef
Scrie-i mesaj privat

Ina a spus:

Mi-ai facut pofta si-am facut o placinta cu branza . Zilele urmatoare am sa o postez pe pagina mea, azi nu am timp. Aluatul e in genul celor ce le luam pe vremuri, la kilogram

M-am tinut de cuvant, am pus reteta 

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte