caut o reteta
09.04.2010 / 13:18
Citeazamiha a spus:
Neee....Ionixule...nu te supara fato...dar acolo e Bucatarasul care centreaza si Miha si Gaby care dau cu capul.
are dreptate miha
09.04.2010 / 14:38
miha a spus:
Neee....Ionixule...nu te supara fato...dar acolo e Bucatarasul care centreaza si Miha si Gaby care dau cu capul.
bine punctat)))))
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 09.04.2010 14:38:24
25.04.2010 / 19:44
Citeaza
Fetelor ajutati-ma va rog cu reteta de "paste cu branza la cuptor" dar preparate pentru regim.
Flacaul meu a avut cateva scaune proaste ieri si as vrea sa ii fac paste dar nu stiu reteta.
Stiu ca nu se pune zahar dar oua?
Multumesc mult
25.04.2010 / 21:59
Mirela, pai nu prea sunt de regim.. fara ou, nu se leaga.. e epidemie de enteroviroza, tocmai a avut si piciul meu, si regimul e f strict, altfel risca s-o dea in treburi mai serioase..
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 25.04.2010 23:32:11
26.04.2010 / 08:04
mirella a spus:
Fetelor ajutati-ma va rog cu reteta de "paste cu branza la cuptor" dar preparate pentru regim. Flacaul meu a avut cateva scaune proaste ieri si as vrea sa ii fac paste dar nu stiu reteta. Stiu ca nu se pune zahar dar oua? Multumesc mult
mirela cat are baietelul? daca e pana intr-un an eu te-as sfatuii sa-l treci pe orez cu morcov, regim strict, si noi ne-am confruntat cu problema asta si f multe mamaici pe care le cunosc...
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de pusikmea
Ultima editare: 26.04.2010 08:04:51
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza fara ulei-Cuptor cu aer cald, Air Fryer 2000W
26.04.2010 / 09:29
Citeaza
Da Anca si eu cand am vorbit samabata cu pediatra mi-a spus ca e plin Bucurestiul de astfel de cazuri. Matei a avut decat sambata trei scaune moi iar ieri deloc.
Pusikmea, Matei are 6,8 ani si l-am trecut pe regim din ziua aceea.
Nu prea agreeaza mancarea de regim de aceea va intrebam de paste .
Deci in afara de : orez cu morcov fiert, paine prajita, stiksuri, banana cu biscuiti si orez, de supa nu vrea sa auda, mar copt si branzica de vaci ii introduc azi ce sa ii mai fac?
Va pup si va multumesc .
26.04.2010 / 12:25
Citeaza
piept de pui fiert, ceai de menta cu smecta si cam ce ai scris si tu, supa nu este indicata cand copilul are diaree, important este sa nu se deshidrateze, de paste nu stiu ce sa-ti zic, nu prea le am cu ele si nu-mi pot da cu parerea.
sanatate multa piticului
26.04.2010 / 12:37
Citeaza
Da si pieptul de pui am sa il introduc azi in mesele lui.Ceai nu bea de nici un fel.....doar apa.
Supele sunt acceptate dar sa fie doar din radacinoase.
Tot citind despre meniul de regim am gasit in multe locuri despre pastele cu branza la cuptor dar pe nicaieri nu scrie si reteta.
Multumesc frumos.
20.05.2010 / 06:19
Citeaza
fetelor ajutati-ma si pe mine, caut si eu o reteta de fondant, dar care sa iasa sigur, da' va rog eu sa-mi dati mura-n gura ca sunt afon, n-am facut niciodata si vr sa-mi imresionez si eu soacra ca maine e ziua ei