Vegeta Cub noile variante
11.11.2019 / 12:22
Citeaza
Ati incercat noile variante vegeta cub ? Sunt in 3 variante vegeta de gaina, de vita si de legume . Potrivite pentru ciorbe, orez, tocanite si supe . Chef Liviu Balint propune si cateva retete super de testat. Eu le recomand , dau gust bun si rafinat mancarurilor , inclusiv mofturosii sunt multumiti .
18.11.2019 / 19:26
RobertaPogoneanu a spus:
Ati incercat noile variante vegeta cub ? Sunt in 3 variante vegeta de gaina, de vita si de legume . Potrivite pentru ciorbe, orez, tocanite si supe . Chef Liviu Balint propune si cateva retete super de testat. Eu le recomand , dau gust bun si rafinat mancarurilor , inclusiv mofturosii sunt multumiti .
Si eu le-am incercat!Sunt foarte bune si chiar da gust bun mancarii!Deja am incercat doua retete o ciorbita de legume si o tocanita de ciuperci cu carnita de vita!
Le recomand si eu cu mare drag! #buzzvegetacub #DeBunGust
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de DanielaDana95
Ultima editare: 18.11.2019 19:27:20
28.11.2019 / 12:14
CiteazaDanielaDana95 a spus:
Si eu le-am incercat!Sunt foarte bune si chiar da gust bun mancarii!Deja am incercat doua retete o ciorbita de legume si o tocanita de ciuperci cu carnita de vita! Le recomand si eu cu mare drag! #buzzvegetacub #DeBunGust
Am folosit produsul la 2 feluri de mancare si au iesit delicioase: Ciorba radauteana si Saramura de pui. Voi incerca si restul de variante deoarece sunt delicioase. #buzzvegetacub #DeBunGust.