Denissa

1

Bucataras
incepator

Rasnov, jud. Brasov

Bucataras din 20.02.2011

RETETE67
PRIETENI305
Retete / Peste

Scrumbie de Dunare cu salata iceberg

In Peste la 17 Ian 2014

Scrumbia se curata de intestine si solzi, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie. Busuiocul se toata marunt si se introduce in burta pestelui dupa ce a fost condimentat cu sare si piper. Pestele se unge apoi cu ulei de masline, se aseaza intr-o tava, se toarna peste elamestecul de...

Medalion de rechin cu cartofi natur

In Peste la 1 Feb 2013

Medalioanele de rechin de ung cu ulei de masline si se presara cu condiment pentru peste. Se aseaza intr-o tava si se da la cuptor.Pestele se tine la cuptor nu mai mult de 30 de minute. (Depinde de marimea medalioanelor). Separat cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert in apa...

Peste cu busuioc

In Peste la 14 Sep 2012

Pestele se curata, se spala si se usucacu un prosop de hartie. Separat busuiocul se taie marunt, usturoiul se curata si se piseaza cu putina sare. Intr-un castron se pun busuiocul, usturoiul pisat si ulei de masline cat sa iasa ca o pasta. Cu acest amestec se umple burta pestilor. Se pun...

File de pangasius cu capere

In Pangasius la 23 Feb 2012

Pestele se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu salvia maruntita (eu am avut salvie uscata de mine) . Se condimenteaza cu sare si piper. Se pune in tigaie adaugandu-se vinul deasupra si putina apa acoperindu-se cu capacul. Cand este gata se adauga caperele taiate deasupra.  ...

Peste la cuptor

In Peste la 20 Noi 2011

Pestele se curata si se aseaza in tava,  se unge cu uleiul de masline, se condimenteaza cu sare,piper si salvie. Se adauga deasupra ,in tava in care vom pregati peste la cuptor, ceapa taiata pestisori, foi de dafin si ketchup-ul. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce...

Macrou impachetat

In Peste la 20 Noi 2011

Se curata pestele se spala bine si se condimenteaza cu sare, piper si salvie. Ceapa, ardeiul se taie julienne. Pe o folie de aluminiu unsa cu ulei se pun ceapa, ardeii, masline si in mijloc pestele. Se repeta operatiunea pana terminam de impachetat tot pestele. Pachetelele se aseaza...

Peste marinat

In Peste la 8 Oct 2011

Se ia pestele si se curata ( de solzi, de intestine etc. dupa caz). Se spala si se taie in bucati potrivite. Separat ceapa se curata si se taie pestisori. Morcovii se curata si se taie in 2 pe lung si apoi feliute. Se pune ceapa la calit in ulei. Dupa ce s-a aurit se adauga morcovul taiat....

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 17.01.2014

Raffaello

publicat la 17.01.2014

Boccacio

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]