Macrou impachetat

de Denissa in Peste, 20 Noi 2011 | 5373 vizualizari

 

Haaaaaaaaaaiiiiiiiiiiideti la peste!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg macrou
  • 100 gr. masline
  • 100 gr. ceapa
  • 100 gr. ardei rosu sau gogosar
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • salvie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou impachetat:

Se curata pestele se spala bine si se condimenteaza cu sare, piper si salvie.

Ceapa, ardeiul se taie julienne.

Pe o folie de aluminiu unsa cu ulei se pun ceapa, ardeii, masline si in mijloc pestele.

Se repeta operatiunea pana terminam de impachetat tot pestele.

Pachetelele se aseaza intr-o tava, se stropesc cu putina apa si se introduce tava in cuptorul incins pentru circa 30 de minute.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou impachetat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

mihaelaM 1

20.11.2011, 21:04

imi place foarte mult pestele

Lau 1

20.11.2011, 21:21

place

alinutzika 1

20.11.2011, 21:29

hai ca vin.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]