deliciousflavours

1

Bucataras
incepator

Arad

Bucataras din 27.09.2011

RETETE102
PRIETENI115
Retete / Aperitive / Garnituri

Pogacele cu cascaval si fulgi de migdale/chilli

In Aperitive / Garnituri la 21 Mai 2012

Punem intr-un vas faina, margarina si framantam putin, adaugam si cascavalul ras si sarea. In smantana pentru frisca (rece) adaugam drojdia sfaramata, zaharul si galbenusurile. Turnam peste compozitia de faina si continuam sa framantam pana obtinem un aluat omogen. Daca este nevoie mai adaugam...

Placinte englezesti cu umplutura picanta

In Aperitive / Garnituri la 17 Apr 2012

Incepem cu aluatul deoarece va trebui sa-l lasam sa se odihneasca si in timpul acela vom face umplutura. Amestecam faina, praful de copt, sarea si untul taiat cubulete dupa care adaugam treptat laptele si framantam pana aluatul capata consistenta potrivita. Aluatul astfel obtinut il punem...

Rulada tricolora cu crema de branza

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2012

Pregatim 3 boluri, deoarece blaturile le vom face in acelasi timp. Se prepara la fel toate, difera doar ingredientul care le da culoarea specifica. Frecam galbenusurile cu uleiul, adaugam smantana, incorporam faina amestecata in prealabil cu praful de copt, parmesanul ras si sarea. Albusurile...

Cornulete cu unt

In Aperitive / Garnituri la 13 Ian 2012

Incalzim putin laptele, sa fie caldut, adaugam zaharul si amestecam putin, dupa care punem si drojdia sfaramata. Lasam sa creasca aproximativ 10 minute, apoi punem jumatate din cantitate peste faina amestecata cu sare. Deasupra punem galbenusul, incepem sa amestecam si adaugam restul de lapte....

Pogacele cu leurda si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 16 Dec 2011

Cartoful il fierbem in coaja, apoi il curatam, zdrobim ca pentru pireu si-l lasam sa se raceasca. Pana atunci, incalzim putin laptele, punem 1 lingurita mica de zahar si adaugam drojdia sfaramata. Faina, untura si sarea se amesteca putin, adaugam cartoful zdrobit, galbenusurile, laptele cu...

Pogacele cu bacon si hrean

In Aperitive / Garnituri la 21 Noi 2011

Incalzim putin laptele, punem 1 lingurita mica de zahar si adaugam drojdia sfaramata. Baconul il taiem marunt si-l prajim in putin ulei de masline. Restul ingredientelor (mai putin smantana) le punem intr-un vas (eu folosesc Tupperware), adaugam laptele cu drojdia si baconul prajit. Adaugand...

Quiche

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2011

Amestecam cu mainile faina, sarea si untul moale, adaugam galbenusul, iar in cazul in care nu se omogenizeaza punem o lingura de smantana. Aluatul astfel obtinut il punem in frigider timp de 30 minute. In acest timp tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei de masline. Taiem fasii subtiri...

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 1 Noi 2011

Telemeaua si cascavalul le dam prin razatoare, maslinele le taiem feliute, la fel procedam si cu gogosarul si pieptul de pui. Spargem ouale intr-un vas incapator si mixam pana devin putin spumoase. Adaugam laptele, apoi treptat uleiul si mixam pana la omogenizare. Incorporam faina amestecata cu...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 14.12.2012

Oreo Brownie

publicat la 27.11.2012

Piept de pui picant-dulce-acrisor

Horosmopul tau de astazi:

Leu

De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]