Chec aperitiv

de deliciousflavours in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2011 | 17536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  6 oua
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri ulei
  • 150 gr telemea
  • 80 gr cascaval
  • 200 gr faina
  • 1 praf copt
  • 100 gr masline verzi
  • 100 gr masline negre
  • 100 gr ciuperci
  • 1 gogosar murat
  • 300 gr piept de pui afumat (sau orice altceva preferati)
  • sare, piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Telemeaua si cascavalul le dam prin razatoare, maslinele le taiem feliute, la fel procedam si cu gogosarul si pieptul de pui. Spargem ouale intr-un vas incapator si mixam pana devin putin spumoase. Adaugam laptele, apoi treptat uleiul si mixam pana la omogenizare. Incorporam faina amestecata cu praful de copt si mixam in continuare. Peste compozitia obtinuta adaugam maslinele, ciupercile, gogosarul, pieptul de pui si condimentam cu sare si piper. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 45-50 minute.

Este un aperitiv gustos care poate fi servit atat cald cat si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]