Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 22.11.2013
Punem gălbenușul și muștarul dintr-un castron și omogenizăm. Încet începem să adăugam ulei în fir subțire si continuam amestecarea. Procedăm la fel până terminăm uleiul. Dacă dorim putem pune sare și zeamă de lămâie, asta dacă folosim...
publicat la 25.01.2021
publicat la 12.02.2020
publicat la 09.02.2020
Iti vei petrece si ziua asta corectand bietii imperfecti care te inconjoara.
Voturi:43
Voturi:23
Voturi:58
In cont 53
Lumanare parfumata
Termometru cu ecran LCD
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 decojitoare universale de legume
Perie de pantofi
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:52
ieri la 08:55
de Panacris 9
pe 27.01 la 14:58
pe 27.01 la 08:25
de RODIMUR 8
pe 26.01 la 12:57
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
de oanapl 7
7 comentarii
8 voturi
Rocsi
RODIMUR
Retete_Haplea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexandru29 1
karma 1
itza_mesesan 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de casa
Punem gălbenușul și muștarul dintr-un castron și omogenizăm. Încet începem să adăugam ulei în fir subțire si continuam amestecarea. Procedăm la fel până terminăm uleiul. Dacă dorim putem pune sare și zeamă de lămâie, asta dacă folosim...