Carnea de pui se fierbe.prima apa se arunca. Se pune la fiert intr-o alta apa, cu un praf de sare pentru gust.
Separat se curata legumele si se toaca marunt( eu iarasi m-am folosit de multe legume congelate).
Cand carnea a fiert de desface dupa oase se toaca cubulete mici....
Fasolea după ce a fost aleasă şi spalată se pune la înmuiat in apă fierbinte. Dupa ce capătă volum se aruncă apa şi se pune la fiert în prima apă. Am adaugat bicarbonat alimentar pentru a ajuta la fierbere.
Prima apa, dupa ce a clocotit bine, se arunca si se pune o...
Friptura se porţionează, se condimenteză cu condimente pentru porc Kotanyi. Se pun într-o tava,se adaugă 2 căni apă ( sau vin, după preferinţe) se da la cuptor pentru 40 minute.
La jumătatea timpului se întorc fripturile în tavă pentru a se putea rumeni...
Varza se scoate de la butoi, se curăţă şi se toacă mărunt. Se spală în două trei ape pentru a se mai atenua gustul de sarat şi acru.
Jumările şi şoricul de pun într-o tigaie la încălzit după care se scot pe o farfurie.
Intr-o cratiţă se...
Carnea se scoate de la untura si se incalzeste . Se scot pe o farfurie cu servetele.
Intr-o cratita, ceapa se pune la prajit impreuna cu legumele si se lasa la sotat. Cand s-au inmuiat se pun tecile impreuna cu carnea peste care se adauga apa cat sa le acopere. Se potriveste mancarea cu...
Carnea se spala foarte bine si se portioneaza. Legumele de curata, spala, toaca marunt. ( eu am folosit morcovi, pastarnac, ardei, verdeturi congelate).
Carnea se soteaza in cca 7-8 minute cat sa capete culoare aramie. Se scoate pe un servetel.
Intr-o cratita punem uleiul...
Pilaf cu pui si legume
Carnea de pui se fierbe.prima apa se arunca. Se pune la fiert intr-o alta apa, cu un praf de sare pentru gust. Separat se curata legumele si se toaca marunt( eu iarasi m-am folosit de multe legume congelate). Cand carnea a fiert de desface dupa oase se toaca cubulete mici....
Fasole iahnie cu jumări de porc
Fasolea după ce a fost aleasă şi spalată se pune la înmuiat in apă fierbinte. Dupa ce capătă volum se aruncă apa şi se pune la fiert în prima apă. Am adaugat bicarbonat alimentar pentru a ajuta la fierbere. Prima apa, dupa ce a clocotit bine, se arunca si se pune o...
Friptura de porc cu sos de smântâna şi mentă
Friptura se porţionează, se condimenteză cu condimente pentru porc Kotanyi. Se pun într-o tava,se adaugă 2 căni apă ( sau vin, după preferinţe) se da la cuptor pentru 40 minute. La jumătatea timpului se întorc fripturile în tavă pentru a se putea rumeni...
Varză călita cu jumări de porc şi şorici
Varza se scoate de la butoi, se curăţă şi se toacă mărunt. Se spală în două trei ape pentru a se mai atenua gustul de sarat şi acru. Jumările şi şoricul de pun într-o tigaie la încălzit după care se scot pe o farfurie. Intr-o cratiţă se...
Mancare de fasole teci cu carne de porc
Carnea se scoate de la untura si se incalzeste . Se scot pe o farfurie cu servetele. Intr-o cratita, ceapa se pune la prajit impreuna cu legumele si se lasa la sotat. Cand s-au inmuiat se pun tecile impreuna cu carnea peste care se adauga apa cat sa le acopere. Se potriveste mancarea cu...
Mancare de mazare cu coaste de porc
Carnea se spala foarte bine si se portioneaza. Legumele de curata, spala, toaca marunt. ( eu am folosit morcovi, pastarnac, ardei, verdeturi congelate). Carnea se soteaza in cca 7-8 minute cat sa capete culoare aramie. Se scoate pe un servetel. Intr-o cratita punem uleiul...