adinaciosescu

1

Bucataras
incepator

LIPOVA

Bucataras din 01.10.2009

RETETE24
PRIETENI19
Retete / Dulciuri

Tort cu piersici

In Torturi la 31 Iul 2011

Tai blatul rece pe doua parti,intinzi un strat de crema,asezi fructele taiate,ungi blatul cu gem de piersici pe partea care va acoperii fructele. Procedezi la fel cu cealalta foaie. Imbraci totul in crema,deasupra fructe. Dai la rece pret de vreo 2 ore. Pofta buna !

Blat de tort, universal

In Torturi la 31 Iul 2011

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc.Apoi se adauga apa,pe rand,lingura cu lingura,amestecand dupa fiecare,pana rezulta o crema ca o alifie. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga treptat in crema de ou. Separat se bat albusurile spuma,apoi se adauga cu grija la...

Prajitura cu ciocolata

In Prajituri la 18 Oct 2010

Blatul: Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc.Apoi se adauga albusurile batute cu un praf de sare si amestecate cu faina.Amesteci de sus in jos cu grija sa nu se lase.Apoi adaugi ciocolata topita,zaharul vanilat si coaja rasa de portocala. Coci in tava unsa si tapetata cu faina...

Prajitura "RAFAELLA"

In Prajituri la 17 Oct 2010

Blatul: Se bat albusurile tari cu un praf de sare.Se adauga zaharul,galbenusul ,apoi faina in ploaie.Adaugi uleiul si praful de copt ,amestecand usor.Pui compozitia in tava tapetata cu hartie de copt sau pur si simplu unsa si presarata cu faina,dai la copt.Testezi cu scobitoarea.Lasi sa se...

Tort

In Torturi la 11 Sep 2010

  Faci un  blat de tort din cate oua vrei(eu l-am facut din 8 oua +7 linguri de apa rece=15 oua considerat).- dupa reteta care stii ca-ti iese bine. Budinca fiarta in lapte,frecata cu unt de calitate(eu am fiert budinca de capsuni si am frecat-o cu unt nemtesc) frisca pentru...

Tort de frisca cu fructe

In Torturi la 7 Iul 2010

Un blat din comert sau 5albusuri+5 linguri de apa rece+un praf de sare,le bati bine. Apoi adaugi10 linguri de zahar considerand fiecare lingura de apa echivalentul unui ou. Apoi cele 5 galbenusuri,un praf de copt,10 linguri rase de faina,arome daca vrei... C oci in forma mare de tort...

Tort "fiert"

In Torturi la 7 Iul 2010

Blatul un litru de suc colorat(eu am folosit galben)  il fierbi,adaugi 5-6 linguri de zahar si gris cat sa fie de o consistenta tare. Umezesti cu apa rece o forma de tort,pui grisul fiert,dai la racit. Int-un alt litru de suc de culoare diferita de primul(eu am folosit rosu)...

CHEC CU ULEI

In Dulciuri la 18 Noi 2009

Se freaca bine zaharul cu cele 2 oua intregi,apoi se adauga uleiul,laptele,faina,bicarbonatul stins.Se omogenizeaza bine si se toarna in tava unsa si tapetata cu faina.Se coace la foc moderat,se cauta cu proba scobitorii.  Este un chec greu,facultativ fructe din compot. POFTA BUNA

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]