Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.01.2013
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...
mai multe
publicat la 24.06.2013
Voturi:56
Taburet pliabil telescopic
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Perna ergonomica Karll
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 22.08 la 15:04
pe 22.08 la 14:16
pe 22.08 la 09:15
de RODIMUR 8
pe 21.08 la 23:04
de Caty 3
pe 21.08 la 22:18
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
Caty
Rocsi
vasimur
alinut 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
vishinelu 1
gabielle88 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de zahar ars
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...