Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.01.2013
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...
mai multe
publicat la 24.06.2013
Voturi:56
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 borcane de depozitare
Cantar digital pentru bucatarie
Coaster extensibil Cook Concept
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 08:02
ieri la 07:33
pe 11.07 la 07:36
pe 10.07 la 10:48
pe 09.07 la 08:08
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
anca_rm 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de zahar ars
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...