Nadyne

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 13.01.2016

RETETE69
PRIETENI190
Retete

Strudele cu mere

In Dulciuri la 16 Oct 2016

     Merele curatate le dam pe razatoarea mare. Le calim cu zahar, dupa gust, pana cand sunt moi si scade toata zeama lăsată. La final, adăugăm scorțișoară. De data asta, mi-a scăpat cam multă, de-aia au asa culoare inchisa, dar tot bune sunt.      Punem...

Pariziene

In Dulciuri la 15 Oct 2016

Ingredientele pentru aluat trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem in vasul robotului de bucatarie sau in cuva masinii de paine, ingredientele in urmatoarea ordine: laptele, zaharul, zaharul vanilinat, mierea, untul moale, taiat cubulete, faina si ultima, drojdia. Incepem framantarea,...

Negresa cu mascarpone si zmeura

In Dulciuri la 15 Oct 2016

 Topim ciocolata si untul la bain marie. Lasam sa se racoreasca putin, apoi adaugam 150 g zahar pudra, 3 oua batute si faina. Omogenizam bine. Amestecam mascarpone cu oul batut, cu zaharul ramas si cu esenta de vanilie. Turnam jumatate din aluatul cu ciocolata in tava...

Rulada cu crema de cacao si rom

In Dulciuri la 14 Oct 2016

  Ouale se mixeaza cu zaharul la viteza mare, minim 5 minute, se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga uleiul, trepat, amestecand pana la incorporare de fiecare data. Incepand de acum folosim o lingura de lemn. Urmeaza faina. Amestecam cu miscari largi, usoare, dupa fiecare lingura...

Iahnie de fasole

In Mancaruri cu carne la 14 Oct 2016

Fasolea trebuie sa stea la inmuiat 12 ore. Punem la fiert, cand da in clocot schimbam apa. Procedam la fel de trei ori.  Intre timp, incalzim cuptorul si odata cu el o oala/cratita de lut. Cand vasul este incins bine, turnam fasolea, cu apa cu tot, adaugam afumatura, morcovul si...

Franzela de casa

In Piine la 10 Oct 2016

     Laptele il incalzim usor, trebuie sa fie doar caldut, nu fierbinte.      Drojdia o amestecam cu o lingura cu zahar si cateva linguri cu lapte, apoi lasam maiaua la crescut 20 minute.      In vasul robotului de bucatarie, punem, zaharul,...

Placinta de post cu dovleac

In Dulciuri la 10 Oct 2016

     Prima data ne ocupam de crema de dovleac. Intr-un vas, punem 2-3 linguri cu ulei, adăugăm dovleacul ras si calim pana se evaporă lichidul. Punem zahăr, grisul in ploaie (3 linguri), scorțișoară si nuci, omogenizam bine si lasam deoparte la racit. ...

Chifle pufoase

In Piine la 9 Oct 2016

  In vasul robotului de bucatarie, punem apa calduta, adaugam zaharul, drojdia si 4 linguri cu faina. Omogenizam maiaua si lasam la crescut 15-20 minute.   Dupa ce drojdia s-a activat si maiaua a crescut, adaugam uleiul, oul batut si pornim robotul. Treptat, adaugam si faina, iar...

Ciorba de stevie

In Ciorbe la 15 Mar 2016

 Rupem stevia de pe nervuri, o spalam foarte bine, o oparim si o lasam deoparte. Zarzavatul se curata, se spala si se toaca, ceapa marunt, ardeiul fasiute, morcovul, pastarnacul si telina se dau prin razatoare. Cartofii se taie cuburi.  Intr-o oala de 4 litri, punem ceapa la calit cu...

Afisate 61 - 69 din 69 retete    

Postari recente

publicat la 02.06.2017

Desert placinta cu mere si gutui

publicat la 19.05.2017

Desert placinta simpla cu mere

publicat la 23.04.2017

Desert tort de mere caramelizate

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 16

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]