Negresa cu mascarpone si zmeura

de Nadyne in Dulciuri, 15 Oct 2016 | 5187 vizualizari

 

O prajitura savuroasa, deloc complicata...

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata amaruie
  • 150 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 250 g mascarpone
  • esenta vanilie sau extract de vanilie Bourbon
  • 350 g zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu mascarpone si zmeura:

 Topim ciocolata si untul la bain marie. Lasam sa se racoreasca putin, apoi adaugam 150 g zahar pudra, 3 oua batute si faina. Omogenizam bine.

Amestecam mascarpone cu oul batut, cu zaharul ramas si cu esenta de vanilie.

Turnam jumatate din aluatul cu ciocolata in tava tapetata cu hartie de copt, apoi crema de mascarpone.

Nivelam si punem zmeura, cat mai uniform. Acoperim cu restul de aluat de ciocolata si introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 25-30 minute.

 Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu mascarpone si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]