Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.10.2015
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...
mai multe
publicat la 09.11.2015
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 teluri Kasahome
Pensula de patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 borcane de depozitare
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:30
la 11:01
de RODIMUR 8
ieri la 15:13
ieri la 11:14
pe 17.09 la 07:28
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de oanapl 8
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Bucataras
luminita_31 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mmona 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de branza cu verdeata
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...