Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.10.2015
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...
mai multe
publicat la 09.11.2015
Set de 250 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Ciocan pentru carne
Perie de pantofi
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:03
la 11:31
la 10:52
la 09:20
la 08:25
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
vasimur
MotanLaOale
Constelatialeu
Adele
ccrisstiana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Michael 1
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de branza cu verdeata
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...