Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.06.2014
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...
mai multe
publicat la 16.06.2014
Perna ergonomica Karll
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Lumanare parfumata
Ciocan pentru carne
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 13:17
la 10:56
la 10:38
de Constelatialeu 9
ieri la 22:31
de Retete_gustoase 1
ieri la 20:05
4 comentarii
3 comentarii
de oanapl 8
5 voturi
de laura_n 7
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
Bucataras
vasimur
Tuxedo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
housy 1
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...