Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)

de Dragan in Mancaruri de post, 16 Iun 2014 | 14851 vizualizari

 

Eu le spun bramboraki :) ca sunt crocante ca cipsurile....si reteta este din Cehia (bunica mea este de acolo).

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • un catel de usturoi (mai micut)
  • 300 gr faina
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi pane (BRAMBORAKI):

Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu lingura din compozitie si puneti-o in ulei incins.

Le prajiti ca pe carne pane, pe ambele parti. :) Se mananca calde cu branza (vaca, oaie, capra) prajita sau neprajita.

Sfat! Daca va iese compozitia prea tare adaugati putina apa! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

17.06.2014, 14:04

Pushaa 1

17.06.2014, 15:08

Rocsi 1

17.06.2014, 21:32

Bine ai venit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]