Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)

de Dragan in Mancaruri de post, 16 Iun 2014 | 14738 vizualizari

 

Eu le spun bramboraki :) ca sunt crocante ca cipsurile....si reteta este din Cehia (bunica mea este de acolo).

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • un catel de usturoi (mai micut)
  • 300 gr faina
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi pane (BRAMBORAKI):

Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu lingura din compozitie si puneti-o in ulei incins.

Le prajiti ca pe carne pane, pe ambele parti. :) Se mananca calde cu branza (vaca, oaie, capra) prajita sau neprajita.

Sfat! Daca va iese compozitia prea tare adaugati putina apa! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

17.06.2014, 14:04

Pushaa 1

17.06.2014, 15:08

Rocsi 1

17.06.2014, 21:32

Bine ai venit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa ,,la rece" de spanac