Adinacarla

1

Bucataras
incepator

resita

Bucataras din 05.01.2010

RETETE144
PRIETENI75
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de pui a la grec

In Ciorbe la 19 Feb 2011

Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta, apoi se calesc in putin ulei pana se inmoaie. Adaugam si ceapa si mai calim putin pana cand devine sticloasa. Stingem cu apa ( calda...eu mereu cand fac ciorbe am alaturi de oala in care fac ciorba o cartita in care fierb apa). Dupa ce da...

Ciorba de vita

In Ciorbe la 3 Noi 2010

Se fierbe carnea taiata cubulete si osul in 3-4 litri apa cu putina sare, adunand spuma care se formeaza. Se completeaza cu apa din cand in cand si se lasa sa fiarba la foc potrivit circa o ora. Pentru a fi mai limpede supa obtinuta am scos toata carnea iar supa am strecurat-o. Am spalat oala si...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 31 Aug 2010

Am curatat, spalat si tocat toate legumele. Intr-o oala am pus putin ulei de masline si am pus legumele sa se caleasca usor. Cand s-au muiat legumele al adaugat apa, am potrivit gustul cu sare si piper si am pus perisoarele si mazarea cand apa a inceput sa clocoteasca.  Perisoarele:...

Supa de gaina de casa si taitei

In Supe la 30 Iul 2010

Am spalat bine carnea si am pus-o sa fiarba in apa cu putina sare. Dupa 20 de minute am scos carnea din apa si am aruncat supa obtinuta. Am pus dinou carnea in alta apa curata impreuna cu legumele ( curatate, spalate ) sare si boabe de piper. Am luat spuma adunata deasupra de cate ori a fost...

Ciorba de spanac

In Ciorbe la 3 Iun 2010

Spanacul se spala si se opareste in apa cu sare. Tocam ceapa, morcovu, patrunjelul, pastarnacul, telina se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Prajim kaizerul in putin ulei, apoi adaugam legumele si le mai calim impreuna.  Punem boia. Adaugam apoi spanacul si punem apa peste. Cand legumele...

Ciorba Radauteana

In Supe/Ciorbe la 3 Iun 2010

Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pieptul de pui si legumele, cu o lingura de sare sau condimente de tip Knorr. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in bucati mici  si se pun inapoi in...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 02.05.2013

Salata de orez prefiert

publicat la 02.05.2013

Pastrav si ciupercute la gratar

publicat la 30.04.2013

Salata de piept de pui si legume

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Nu te stradui sa-ti arati intelepciunea!Daca ai intelepciune,ea se va exprima singura,fara sa depui nici un efort....

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]