Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sebeş
Bucataras din 26.01.2011
L aptele se fierbe şi se lasă să se răcească, cât să ţii degetul în el să-l simţi călduţ. Dacă e prea cald, se acreşte şi lasă mult zer. Laptele fierbinte se poate pune direct în oală de pământ. Când e suficient de rece, se pune linguriţa din...
publicat la 24.07.2014
publicat la 13.07.2014
Voturi:21
Voturi:31
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:18
de Rocsi 9
ieri la 21:02
ieri la 08:10
pe 15.07 la 09:49
pe 14.07 la 10:06
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
elucubratiiculinare 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
AndreeaLipo 1
khryss18 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lapte covăsât(iaurt de casă)
L aptele se fierbe şi se lasă să se răcească, cât să ţii degetul în el să-l simţi călduţ. Dacă e prea cald, se acreşte şi lasă mult zer. Laptele fierbinte se poate pune direct în oală de pământ. Când e suficient de rece, se pune linguriţa din...