
publicat la 07.12.2013
publicat la 23.02.2013
publicat la 11.02.2013
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de somon cu iaurt
Am taiat cubulete mici avocado (pe care le stropim cu doua-trei picaturi de lamaie, sa nu oxideze) si castravetele. Iaurtul se amesteca cu patrunjelul taiat fin si 2 -3 cozi de ceapa verde. Nu am folosit partea alba pentru ca nu am vrut un gust prea pregnant, ci aroma subtila de ceapa verde....
Salata de mazare - cu vitel la gratar
Mazarea si morcovul se pun la steamer, pana se inmoaie, morcovul sa fie usor crocant, apoi l-am taiat cubulete mici. Ceapa rosie am taiat-o julien subtire. Ciupercile taiate bucatele le-am inabusit in putin unt degresat (cam o lingurita), ele oricum isi vor lasa zeama, cu usturoiul...
Salată de primăvară cu ton
Toate legumele le toc marunt (eu le dau pe razatoarea Borner), doar prazul/ceapa verde le tai rondele fine. Salata se rupe si ea foarte marunt cu mana pentru a nu oxida. Se amesteca toate minunatiile de mai sus, se adauga zeama de lamaie, 2 linguri de ulei de masline extravirgin, si se papa cu...