Salata de mazare - cu vitel la gratar

de ANCA in Salate, 24 Feb 2010 | 7055 vizualizari

 

Din seria... sa slabim, va prezentam ce mai mancam noi:D

 

INGREDIENTE

  • 500g mazare proaspata/congelata
  • 1 morcov mare
  • o ceapa rosie
  • 5-6 ciuperci proaspete
  • unt degresat
  • 2 catei usturoi
  • marar
  • oregano
  • cimbru
  • otet/lamaie
  • sare, piper
  • Friptura:
  • 2 bucati cat palma de muschi de vitel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de mazare - cu vitel la gratar:

Mazarea si morcovul se pun la steamer, pana se inmoaie, morcovul sa fie usor crocant, apoi l-am taiat cubulete mici.

Ceapa rosie am taiat-o julien subtire. Ciupercile taiate bucatele le-am inabusit in putin unt degresat (cam o lingurita), ele oricum isi vor lasa zeama, cu usturoiul maruntit,cimbru si oregano.

Am amestecat toate de mai sus intr-un castron, am adaugat mararul tocat si 2 linguri de otet/lamaie(dupa gust). sare si piper proaspat macinat.

Carnea condimentata cu putin piper si cimbru am fript-o pe gratar cateva minute pa ambele parti.

Friptura se poate servi ca atare, sau se poate marunti bine si se poate amesteca direct in salata (asa a preferat-o sotul)

Este extrem de gustoasa salata preparata asa, incercati-o si veti vedea!:)

 

TIPS-URI

1

In aceeasi combinatie se poate inlocui carnea cu bucati de ton in suc propriu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de mazare - cu vitel la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]