publicat la 12.10.2013
publicat la 11.10.2013
publicat la 11.10.2013
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de cartofi cu lapte si piper
Se toaca cepele marunt si se pun in oala la calit in ulei cu putina sare, dupa ce se caleste ceapa se adauga apa si cartofii taiati cubulete. Cand sunt aproape fierti cartofii intr-un alt vas se pune putin ulei in care se prejeste putin faina cam 1 -2 min dupa care se adauga smantana si laptele...
Ciorba de salata verde cu jintuiala
Salata se spala apoi se taie dupa preferinta. Se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare dupa ce fierbe cam 10 minute, se arunca jumate apa de pe ea si se adauga un litru jumate de jintuiala si se lasa in continuare la fiert. Intre timp se taie slanina bucatele mici si se pune intr-un vas...
Chiftelute cu carne din conserva
Carnea din conserva se amesteca intr-un castron cu susanul,oul,condimentele,pesmetul si faina pana iese o compozitie usor de modelat,se modeleaza chiftelele si apoi se prajesc in ulei incins. Pofta buna!
Bulete din branza
Intr-un castron se framanta branza cu ouale si condimentele. Adaugati faina cata este nevoie pana iese un aluat care se poate modela usor fara sa se lipeasca,modelati aluatul cum va place si apoi le puneti la prajit in ulei incins. Pofta buna.
Oua umplute pane
Se pun la fiert 6 oua ,cam 10-11 minute de cand incepe apa sa fiarba. Dupa ce sunt fierte si s-au racit se curata si se taie in jumatate.Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile din fiecare jumate de ou cu pateul de pasare,cu cascavalul dat pe razatoare si se condimenteaza dupa gust....