vasimur

4

Bucataras
grozav

Piatra Neamț

Bucataras din 14.09.2017

RETETE164
PRIETENI93
Retete / Aperitive / Garnituri

Cascaval pane, cu pesmet

In Aperitive / Garnituri la 1 Apr 2019

Se porționează cașcavalul în felii de grosimea care vă place, cam cât un deget dar nu mai mult de 1 cm. Din cantitatea de mai sus, mi-au ieșit 10 felii de cașcaval, deoarece mie îmi plac ceva mai subțiri. Se bat ouăle și se  încorporează făina. Se...

Aperitiv barcute de cartofi, umplute cu ciuperci si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 27 Ian 2019

Pasul 1. Spălăm bine cartofii și îi punem la fiert în apă, așa cu coajă. Pasul 2. Cât timp fierb cartofii, ne ocupăm de ciuperci. Le spălăm bine sub jet de apă rece după care le scurgem și le tăiem mărunt. Dacă sunt mai mari și nu ne place gustul dat de...

Aperitiv omleta cu ceapa si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 9 Dec 2018

Se curăță ceapa, se spală bine și se toacă mărunt. Dacă ciupercile sunt mature, puteți îndepărta pielița de deasupra deoarece este tare și dă omletei un gust care s-ar putea să nu vă placă. Ciupercile se spală după care se taie felii, nu prea mari. Se toarnă uleiul...

Aperitiv omleta cu cartofi, salam si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 19 Noi 2018

Se curăță și se spală bine cartofii. Se taie rondele nu prea groase, ca să se prăjească ușor. Se toarnă uleiul într-o tigaie și se pun cartofii la prăjit, 2-3 minute, pe ambele părți. Ouăle se sparg și se bat într-o farfurie, se pune sare, piper și boia, după gust....

Aperitiv rulada de cartofi, cu carne, spanac si cașcaval

In Aperitive / Garnituri la 4 Iul 2018

Preparare ruladă Pasul 1. Răzuim cașcavalul, pe răzătoarea mică și-l împărțim în 3 părți, aproximativ egale. Tava pregătită pentru a găti rulada, o tapetăm cu hârtie de copt și punem un prim strat de cascaval răzuit. Curățăm cartofii, îi...

Aperitiv portofele cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 3 Apr 2018

Prepararea aluatului: Se face un aluat elastic, potrivit de moale și nelipicios din: făină, zahăr, sare, drojdie, două linguri de ulei și apă caldă. Se lasă la dospit 30 minute, la căldură. Prepararea umpluturii: În timp ce aluatul dospește, pregătim umplutura. Se...

Aperitiv ochiuri pe pat de cartofi si branzeturi, la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 14 Ian 2018

Se spală bine cartofii și se pun la fiert, cu tot cu coajă, cca 20-25 minute. Se scurg de apă și după ce s-au răcit, se curăță de coajă. Se taie felii groase de 1-1,5 cm și se pun într-un vas pe care l-am uns în prealabil cu unt. Se condimentează, se pune...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]