simsim82

1

Bucataras
incepator

Panciu-Romania

Bucataras din 14.02.2014

RETETE34
PRIETENI130
Retete / Aperitive / Garnituri

Colac umplut

In Aperitive / Garnituri la 6 Mar 2014

Se cerne faina intr-un bol, se face o gropita in centru si se adauga drojdia, zaharul si jumatate din cantitatea de apa si se amesteca putin. Se lasa 10-15 minute sa creasca, apoi se adauga untul topit si restul de apa. Se framanta pana se amesteca toate ingedientele ,apoi se adauga sarea si...

Tortilla de patatas

In Aperitive / Garnituri la 25 Feb 2014

Se curata cartofii si ceapa si se taie rondele. Se rastoarna intr-o tigaie in care am incins cca 100 ml ulei, se sareaza si se lasa la prajit, la foc mic, amestecand din cand in cand si sfaramand cartofii Cand cartofii s-au inmuiat, se ia tigaia de pe foc. Ouale se bat cu putina sare, apoi...

Aperitiv cu sunca presata si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 20 Feb 2014

    Se asaza o felie de sunca, peste ea o felie de cascaval si altenati astfel cu 5-6 felii din fiecare ingredient. Se taie marginile ''imperfecte'' si apoi se taie in 4 ''patratele''.  Infigeti o scobitoare in centru fiecarui patratel si o maslina, pentru decor si...

Briose cu bacon si parmezan

In Aperitive / Garnituri la 20 Feb 2014

Se prajeste bacon-ul in propria grasime,apoi se adauga ceapa tocata si se lasa la foc mic pana incepe sa se rumeneasca ceapa. Intr-un castron punem toate ingredientele ''uscate'' si in altul toate ingredientele '' umede" amestecandu-le bine,apoi se unesc cele doua tipuri de ingrediente...

Aperitiv cu oua la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 18 Feb 2014

Se framanta un aluat nelipicios din faina, apa, ulei si sare. Se intinde o foaie din aluat si se decupeaza forme rotunde cu care se tapeteaza formele pentru briose (sau forme de savarine, daca aveti...). Se umplu cu branza/cascaval si salam taiat cubulete, iar deasupra se sparge un ou (atentie,...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 25.04.2014

Turta dulce cu nuci

publicat la 23.04.2014

Palmieri

publicat la 04.04.2014

Tort Raffaello

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Te învârți cât mai mult în jurul cozii, doar-doar s-o termina ziua și nu mai e nevoie să mai faci ce trebuie să faci. Nu te îngrijora, nu ești singurul care recepționează greșit vibrația lui Jupiter.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 21

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]