Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...
publicat la 06.02.2016
Set de 250 forme pentru briose
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 4 pahare de whisky
Pensula de patiserie
Set de 10 forme pentru briose
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:02
ieri la 07:19
de RODIMUR 8
pe 03.11 la 23:30
pe 03.11 la 21:44
pe 03.11 la 10:41
4 comentarii
de Constelatialeu 9
de Caty 3
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Bucataras
Rocsi
nadina73 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...