Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...
publicat la 06.02.2016
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Ciocan pentru carne
Cantar digital pentru bucatarie
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:47
de Panacris 9
ieri la 10:34
ieri la 09:35
de laura_n 7
pe 10.02 la 16:28
pe 10.02 la 11:10
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
6 voturi
vasimur
RODIMUR
adasev12 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sis 1
palpabil 1
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...