publicat la 20.11.2011
publicat la 13.11.2011
publicat la 11.11.2011
Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.
Bucataras.ro
[email protected]
Musaca
Cartofii pentru musaca se spala, se curata, si se taie in bucati se pun la fiert cu putina sare. Intre timp preparam carnea tocata: punem ceapa taiata in tigaie cu foarte putin ulei, o calim pana devine sticloasa, adaugam ardeiul rosu taiat feliute. Dupa 5 min. adaugam carnea tocata si...
Pui aromat
Puiul se spala, se taie pieptul (pe care-l folositi la altceva) si se aplatizeaza. Se sareaza puiul dupa gust. Intre timp preparam sosul: intr-un bol punem maioneza (de preferat sa fie cumparata), ketchup-ul si restul condimentelor. Se amesteca totul foarte bine, se pune si zeama de lamaie....
Aripioare de pui marinate in sos roz
Aripioarele se spala si se lasa la scurs. Intr-un bol amestecam maioneza si ketchup-ul. Condimentam aripioarele cu sare si piper. Punem peste ele sosul "roz", amestecam bine si lasam pt 20 min. Apoi dam la cuptorul incins la 180 C, pentru apox. 30 -40 min. Se pot servi langa...