Zarzavat pentru ciorba

de dobrezaira in Conserve, 2 Oct 2012 | 9722 vizualizari

 

Eu folosesc acest zarzavat atat pentru ciorbe cat si pentru tocanite. Este dulce si sarat normal. Pentru supe fac zarzavat cu patrunjel, iar pentru ciorbele acre cu telina.

 

INGREDIENTE

  • 10 kg rosii
  • 3 kg ardei/gogosari
  • 2 kg morcovi
  • 1 kg telina, pastarnac, patrunjel radacina ( dupa preferinte)
  • sare dupa gust
  • fara conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorba:

Toate legumele le spalam, le curatam si le dam prin masina de tocat carne. Compozitia rezultata o punem intr-un tuci sau oala mare si o punem pe foc la fiert pana se inmoaie morcovul. Adaugam sare dupa gust si dupa preferinta, patrunjel sau telina verde. O turnam in sticle sau borcane cu capac si neaparat le sterilizam 30 de minute deoarece nu contine nici aspirina, nici conservant.

Tine cu siguranta 2 ani(mai am eu de anul trecut...)

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]