Zacusca sarbeasca

de mirela0911 in Zacusca, 15 Aug 2011 | 12168 vizualizari

 

Zacusca sarbeasca este tare buna

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete mici (sau 2 mari)
  • 2 ardei capia (sau gogosari)
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • sare, piper
  • 100 ml ulei de masline
  • 2-3 cuisoare (eu nu am pus)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca sarbeasca:

Preparare zacusca sarbeasca:

Se spala vinetele, se sterg si se pun la copt pe plita. Se curata si se lasa la scurs.

Ardeii se taie bastonase. Rosiile se oparesc, se decojesc de piele si se zdrobesc cu furculita. Ceapa se taie julien.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si se caleste usor ceapa. Se adauga vinetele tocate marunt, rosiile zdrobite si ardeii taiati. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si cuisoarele tocate. Se lasa la foc 30 minute, amestecand usor sa nu se prinda.

Zacusca sarbeasca este buna si gustoasa la micul dejun intinsa pe o felie de paine proaspata (si daca e de casa si mai bine). Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot adauga si 2-3 catei de usturoi zdrobiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca sarbeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete si ardei gogosari