Zacusca

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 4 Mai 2011 | 6153 vizualizari

 

Imi amintesc ca atunci cand eram mica, de fapt de vreo 20 de ani incoace, refuzam sa mananc zacusca! De ce, nu stiu!? Pentru ca salata cu maioneza imi placea foarte mult! Dupa atatia ani, mi-am facut si eu curaj sa o gust,,,, si surpriza, mi-a placut! :)) Ca o mananc doar atunci cand e proaspat gatita, nu mai conteaza,,, important e ca imi place cand o fac eu!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg vinete
  • 2-3 gogosari sau ardei rosii
  • 3-4 cepe (eu pun mult mai multa in mancare)
  • o cescuta cu ulei
  • patrunjel proaspat
  • condimente: sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca:

Tocam ceapa si gogosarii/ardeii marunt, se calesc bine in ulei, dupa care se adauga vinetele tocate (coapte in prealabil).  Se fierb pana capata consistenta.

Se serveste cu o salata de ardei copti!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Dya Daniela Andrei 1

05.05.2011, 15:42

MVMih 1

05.05.2011, 23:44

Dya! Hai las-o cu d-astea...ca nu avem note peste 10...asa ca nota 10X10. Teribil de bun...favoritos

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2011, 00:09

Multumesc draga mea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]