Vitel cu legume la cuptor

de mihaelar63 in Vita, 11 Dec 2014 | 4255 vizualizari

 

Un preparat simplu, aspectuos si pot spune chiar dietetic. Am folosit pentru prima data inelele de silicon cu snur (uitate intr-un sertar)

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu legume la cuptor:

Carnea de vitel se spala si se zvanta cu un srvet . Se sareaza si se pudreaza cu ghimbir pudra .

Legumele se curata si se spala . Morcovul si ardeiul se taie in felii  pe lungime .

Se inteapa sau se desface carnea si in locurile formate se introduc legumele si carnaciorii .

Se leaga bucata de carne cu snururile de silicon .

Se aseaza intr-o tava si se stropeste cu otet aromat de merisoare si afine + putin ulei de masline .

Se da la cuptor tava 30 minute . Din cand in cand se intoarce bucata de carne .

Scoateti tava din cuptor si lasati carne sa se odihneasca [ acoperita ]15-20 minute . Scoateti inelele ,apoi poate fi feliata .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate servi calda cu garnitura . Numai insotita de salata . Sau rece ca aperitiv .

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

11.12.2014, 22:12

Ma gandeam in seara aceasta sa fac ceva asemnator dar cu piept de curcan pe cand vine finutzele cele mici in vizita

Ina 1

12.12.2014, 09:04

Nu prea gatesc vita , dar imi place mult ce-ai facut!

mihaelar63 1

12.12.2014, 11:31

Ina se poate prepara si cu piept de cocos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]