Visine conservate pe iarna pentru prajituri

de Rocsi in Conserve, 17 Iul 2010 | 17971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg visine
  • zahar
  • aspirine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine conservate pe iarna pentru prajituri:

Visinele se spala foarte bine sub jetul de apa rece.

se curata coditele,se scot samburii insa fara a rupe prea tare visinele.

se scurge excesul de zeama ce o lasa acestea.

in borcane de 800 gr se pun astfel:un rand de zahar ,un rand de visine,iar zahar ,iar visine si tot asa pana umpleti borcanele.

deasupra fiecarui borcan se pun cate 5 aspirine pisate.

acestea se pun la frigider iar cand aveti nevoie scoateti si folositi.

 

 

TIPS-URI

1

cred ca e bine si daca le sterilizati ca sa le tineti in camara,insa eu le tin la frigider si nu le sterilizez.

2

sunt bune pentru ca isi pastreaza culoarea foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine conservate pe iarna pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

18.07.2010, 19:52

Bravo Rocs.Sunt tare bune.

Laly 1

18.07.2010, 22:38

Lasa Rocsi ca le impartim frateste,fiecare ia cate o visina

Rocsi 1

18.07.2010, 23:26

da silvioara intr-adevar sunt bune...pai mai laly ce afacere facem?mai bine fac o prajitura si va dau cate o bucatica de prajitura decat o visina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de visine