Vinete umplute si cascaval afumat

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2012 | 11041 vizualizari

 

Reteta inspirata din pliantul Delaco.....o mancare de nota 10 (zece)!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1-2 vinete
  • 1 carnat de casa afumat
  • ardei rosu kapia
  • 1 rosie
  • 1 ceapa rosie
  • masline negre
  • marar verde
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • cascaval Delaco Afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute si cascaval afumat:

Spalam legumele, taiem vinetele in doua pe lung, le scobim astfel incat sa mai ramana cam 1 cm de miez pe coaja.Taiem marunt miezul de vinete, ardeiul kapia, ceapa o tocam marunt, carnatul taiat bucatele si le calim in ulei incins. Adaugam la final rosiile tocate, maslinele rondele, sare si piper. Umplem jumatatile de vinete si presaram deasupra un strat de cascaval Afumat Delaco si cateva firicele de marar verde. Asezam vinetele intr-o tava pe hartie de copt. Timp de coacere 30-35 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza