Vinete pe gratar

de larisa_22 in Mancaruri de legume, 12 Aug 2013 | 3298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingura de busuioc uscat
  • 3 catei de usturoi
  • un praf de sare si pipie
  • o vanata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pe gratar:

Curatam vanata, o taiem rondele de cca 0.5cm.

Facem un amestec din usturoiul pisat ulei busuioc sare si piper. Cu o pensula ungem rondelele de vanata pe ambele parti apoi le lasam 2 ore.

Incalzim gratarul apoi le punemla foc mic cate 7-10 min pe fiecare parte!

Se lasa la temperatura camerei sa se raceasca apoi pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pe gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuburi de legume proaspete la tigaie