VINETE PARMIGIANA CU PIEPT DE PUI

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2012 | 6227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 250 g parmezan ras
  • 1 piept de pui dezosat
  • o cana suc de rosii
  • 2 oua
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 lingura bulion
  • unt
  • sare
  • piper macinat
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA VINETE PARMIGIANA CU PIEPT DE PUI:

Vinetele se spala,se taie in felii de circa 1 cm grosime(pe lungime)se presara cu sare , se lasa 10 -15min sa iasa apa din ele dupa care se sterge fiecare felie in parte  cu ajutorul unui prosop absorbant.In timp ce feliile de vinete se odihnesc........hihihi................ne ocupam de pieptul de pui.Taiem pieptul de pui in fileuri subtiri pe care le batem usor cu ciocanul de snitele.Condimentam cu sare si piper fileurile,dupa gust.Si acum trecem la asamblare.Ungem un vas (eu am folosit unul de yena) cu unt  si asezam un strat de vineteun strat  file de piept de puijumatate din cantitatea de suc de rosii si jumatate din cantitatea de parmezan ras si presaram deasupra oregano.Continuam "constructia" cu inca un strat de vinete,unul de file de piept de pui ,restul de suc de rosii si de parmezan ras.
Batem bine ouale cu putina sare ,adaugam smantana  si bulionul,amestecam bine si apoi turnam peste compozitia de mai sus.
Dam la cuptor pentru circa 1 ora.
Servim cu ketchap............ca doar am " confectionat"..........hihihi

Daca ti-a placut reteta noastra "VINETE PARMIGIANA CU PIEPT DE PUI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu galusti