Vinete pane

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 22 Sep 2016 | 5167 vizualizari

 

Simplu de facut si foarte bune.
"Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 oua
  • 3 linguri lapte
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Vanata se spala, se sterge si se taie felii de 1 cm latime.

Se presara cu sare si se lasa 20-30 minute pe un tocator.

Se spala de sare, se usuca cu prosop si se pune pe un tocator.

Se presara cu piper.

Ouale se bat bine cu laptele si sare.

Faina si pesmetul se pun in cate o farfurie.

Se trec feliile de vanata prin faina, ou batut, pesmet si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.

Sunt bune atat calde cat si reci.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Vanata se poate curata de coaja daca nu va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane