Vinete evantai

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 28 Mar 2014 | 8819 vizualizari

 

Au fost foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete (500g)
  • 1-2 catei de usturoi
  • mozzarella (125 g)
  • sunca
  • 3 rosii
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete evantai:

Vinetele se spala si se feliaza fara a se taia codita. Se sareaza putin. Se aseaza pe tava.

Se umplu cu felii de rosii, mozzarella si sunca. 

Se leaga sau se prind cu o scobitoare pentru a nu se imprastia umplutura.

Se pregateste un balsam din usturoi, busuioc, sare, piper si ulei de masline si se adauga pe deasupra.

Vinetele se dau la cuptorul preincalzit la 180-190°C pentru aproape 1 ora.

Se acopera cu o folie de aluminiu sau hartie de copt si dupa 45 de minute se scoate folia si se mai lasa tava inca 15 minute.

 

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete evantai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Irina 1

28.03.2014, 16:49

delicioase sunt!

laura_n 1

28.03.2014, 17:10

nebunie si culoare!

Rocsi 1

28.03.2014, 20:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete evantai