Vin fiert

de Alexandra Burz in Bauturi, 30 Dec 2013 | 3330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml vin alb demidulce
  • 4 linguri zahar
  • 2 batoane scortisoara
  • 1 portocala
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert:

  • se pune vinul la fiert
  • se adauga zaharul, scortisoara
  • portocala se curata de coaja, se taie felii si se adauga in vin
  • se fierbe totul 5 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Alexandra Burz 1

30.12.2013, 21:42

Rocsi 1

31.12.2013, 19:21

Bun, bun pentru cine bea vinut.

Alexandra Burz 1

06.01.2014, 14:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Vin fiert