Varza scazuta cu afumatura

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 7 Sep 2013 | 8906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras (rosu)
  • 3 linguri ulei
  • cateva bucati de carnati
  • 2 foi de dafin
  • afumatura (cat si de care aveti)
  • 1 cutiuta mica pasta de rosii
  • 1 legatura de marar si cimbru uscate
  • piper boabe
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza scazuta cu afumatura:

Spalam afumatura si o punem la fiert. Dupa cca 10 minute aruncam apa in care a fiert si o schimbam cu alta. Lasam sa fiarba la foc potrivit.

Varza se toaca marunt (sau se da pe razatoarea cu ochiuri mari).

Se presara putina sare deasupra si se framanta putin cu mainile sa se inmoaie.

Ceapa si ardeiul se spala, se toaca marunt si se calesc in ulei. Adaugam pasta de rosii, foile de dafin, punem cca 250 ml apa si adaugam varza framantata cu sare.

Adaugam afumatura fiarta separat, punem in mijlocul cratitei legatura de marar si cimbru, bucatile de carnati si fierbem la foc mic pana scade lichidul.

Mancarea este gata atunci cand carnea e fiarta suficient.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza scazuta cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Varza acra cu afumatura