Varza a la Bucuresti

de gabielle88 in Pui, 1 Oct 2009 | 4260 vizualizari

Varza a la Bucuresti

 

Reteta este incercata de mine fiind o combinatie de varza a la cluj si tocanita de legume

 

INGREDIENTE

  • 1kg de varza murata
  • o cana de orez
  • o ceapa mare
  • 1 morcov 
  • 1 ardei
  • 2 rosii potrivite 
  • carne de pui dezosata
  • marar
  • usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • mult suflet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Bucuresti:

Se prajeste carnea de pui dezosata impreuna cu ceapa si cu ardeiul, se pune apa sa se inabuse, dupa care se adauga varza si morcovul dat pe razatoare si se pune la fiser acoperit cu capacul. Cand varza s-a inmuiat se adauga rosiile oregano, sarea, piperul (neaparat alb), mararul si foile de dafin se mai fierbe cateva minute dupa cares e introduce la cuptor pana se rumeneste.Se poate servi cu succes impreuna cu paine prajita si branza. POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

VARZA TREBUIE SCURSA DE ZEAMA INAINTE DE A FI PUSA LA FIERT PENTRU A NU FI PREA SARATA

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Bucuresti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (18)

Cris2711 1

25.08.2012, 23:25

Bunica 1

08.11.2012, 07:58

La multi ani!

- Andreea - 1

25.08.2013, 00:12

La muli ani!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu lamaie