Ursuleti cu branza

de bursulica in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2012 | 4385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. branza de capra (telemea de vaca)
  • 250 gr. unt
  • 2 oua; 1 ou pentru uns
  • 400 gr. faina
  • sare
  • chimen, boia, susan, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursuleti cu branza:

Se amesteca faina cu ouale, adaugam branza razuita, untul taiat cubulete si putina sare. Intindem aluatul la un strat de 1 cm., taiem aluatul cu o forma ( am ales forma de ursulet), le vom unge cu ou. Deasupra se presara condimente si seminte. Se coc la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ursuleti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]