Turtite fragede cu sunca si cascaval

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 4 Sep 2011 | 3921 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt aluat:
  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie
  • 300 gr iaurt
  • 1 ou
  • sare
  • 2-3 lg ulei
  • ulei pt prajit
Umplutura:
  • sunca
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite fragede cu sunca si cascaval:

Intr-un bol punem faina, drojdia o punem in 150 ml apa calduta pana se formeaza maiaua.

Maiaua o adaugam peste faina impreuna cu 300 gr iaurt, oul, sarea si uleiul. Facem aluatul si il lasam la dospit.

Luam cate o bucatica din aluat si o intindem cu sucitorul, in mijloc punem sunca si cascaval apoi o punem la prajit in uleiul incins.

Dupa ce scoatem turtitele din ulei le lasam pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite fragede cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel umplut